Beoordelingen van Burger 'n Shake Amsterdam

Recente recensies

4.0
Seaa
1 mei 2024

Zoals altijd super lekkere burgers ontvangen, de friet smaakte vers. Mijn dag is meteen gemaakt!

Amira
19 april 2024

Uva's rising doctors approve!! Good food! Next time plz make sure the meat has more salt. The chimichurri is good as always, so was the sorbet ice cream, please don't ever get rid of that in the menu.

Zahra
14 april 2024

Eten was lekker en personeel is ook om U tegen te zeggen :) werkelijk waar top!!

Sa ra
10 april 2024

Had gevraagd om geen uitjes en kreeg dit toch wel erbij. Erg irritant

Salman
7 april 2024

Ik heb mijn bestelling rond 19:50 geplaatst en heb via de website aangegeven dat ik mijn bestelling om 20:15 ga ophalen. Om 20:20 was ik daar en mijn bestelling was nog niet klaar, de medewerker (Wisam geloof) zei dat mijn bestelling is bijna klaar. Maar na 20 minuten wachten heb ik z’n timmer gekregen en dat mijn eten nog niet klaar is. Ik heb dus tegen de medewerker gezegd dat ik aan het fasten ben en waarom hij niet in het begin gezegd van jouw bestelling gaat 20 of half uur duren , ik zag ook dat mensen die na mijn hebben besteld dat hun eten eerder dan mij hebben gekregen. Toen ik aangaf dat ik dit vervelend vindt, is tegen mij gezegd van je hebt pas om 19:50 je eten besteld. Nou ja ik heb inderdaad mijn eten om 19:50 besteld en volgens jullie website zou mijn eten om 20:15 klaar zou zijn. Ik ga dan ook ervanuit dat mijn eten optijd klaar is en dat de medewerkers goed kunnen communiceren. Na meer dan 20 minuten wachten heb ik mijn bestelling gecanceld en weg ben gaan. Dit was voo

F
28 maart 2024

lekkere burgers en friet

Fernando
9 maart 2024

The pickup order was waiting for me at the right time. The burgers were well "crafted" and identified by the different ingredients.

H.
1 maart 2024
San
26 februari 2024
Sanne
5 februari 2024

Super lekker, waar voor je geld!

Aya A
1 februari 2024

De burgers worden altijd warm en vers geleverd. Dit controleer ik in de smaak, ik ben al jaren klant bij burger n shake. Ik kan mij geen dag herinneren waarbij zij mij hebben teleurgesteld. Voor in de toekomst zit ik in ieder geval ook echt goed bij hun dat weet ik zeker!! Echt voor de lekkerste en meest verse burgers. Eet ze hier ! Ps je kan alleen reageren als je klant bent geweest💗

Omar
26 januari 2024
Bram Mulder
20 januari 2024

Zoals altijd heel lekker, mijn favoriete plek om te bestellen. Echter, had 1 friet gekregen in plaats van 2

G.Pazos
12 januari 2024
Tes
8 januari 2024

Personeel was onbeschoft

M Schipper
6 januari 2024

De verpakking was perfect. De patat topping was lekker, wellicht ook een mogelijkheid tot dikkere frieten? patat was lekker, burger en dessert waren prima.

Fernando Hamasaki de Amorim
6 januari 2024

Burgers waren heel lekker, vers en goed gemonteerd. Frieten waren echter niet vers.

Dolores
9 december 2023

Het was zoals altijd erg lekker, super snel klaar en warm, maar er zat kaas op mijn burger terwijl ik dit niet had besteld :( Toen ik dat zag werd ik wel verdrietig. Toen heb ik het er maar af proberen te schrapen

Chaima
2 november 2023

Het was echt heerlijk ik heb de spicy kip burger genomen!!!!

F
28 oktober 2023

Kaas smaakte beetje naar iets zuurs patat ook, mischien door handschoenen tip!

Mariska
8 oktober 2023

Lekkere sappige burger, heerlijke friet met topping en de lekkerste chocolade milkshake!

Bram Mulder
7 oktober 2023

Zoals altijd, heerlijk en goede service

Boy
29 september 2023

Burger was smakeloos en friet was oké

Fernando
11 september 2023
Mc
27 augustus 2023

Lekkerste burgers ooit

Adeel
21 augustus 2023

Ik kom hier regelmatig, burgers zijn erg lekker. Wachttijden kloppen nooit, dit is wel vervelend.

M
29 juli 2023

Altijd zeer tevreden, heerlijke hamburgers en patat. Via de optie afhalen besteld, is daarbij altijd op tijd klaar.

djaane
28 juli 2023

Het was super lekker en we konden het snel afhalen!

Cherry
16 juli 2023

Online besteld (en betaald) in de shop aangekomen stond mijn bestelling netjes klaar. Het eten was lekker en goed ingepakt. De winkel zelf zag er ook schoon en netjes uit. Zeker weten een aanrader.

Anoniem
4 juli 2023
Rabia Ghaznavi
26 juni 2023

Vandaag eten opgehaald zat geen mayonaise en kethup bij!

Quin
15 mei 2023

Lekkere burger weer, optijd klaar en goede service!

Jelle
12 mei 2023

Ik was altijd echt fan en bestel regelmatig, maar de laatste tijd wat mindere ervaringen helaas. De afgelopen maanden is de friet minder goed dan voorheen met vandaag als dieptepunt. Het leek alsof de friet al minstens 10 minuten in de zak had gezeten voor ik het meekreeg. Eenmaal thuis was de zak helemaal vochtig, de friet slap en zeker het onderste uit de zak eigenlijk niet eetbaar (smaakte naar het papier van de zak). Andere minpuntjes (maar dat kan een keer gebeuren) was dat er jalapenos op mijn old school (hoort dus niet) zaten en dat ik de bestelling pas rond 20:10 meekreeg terwijl de ophaaltijd bij bestelling 19:50 was en ik toen ook al aanwezig was. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen, dan blijf ik graag terugkomen!

Janneke
30 april 2023

De bestelling klopte niet helemaal bij thuiskomst. Toppings en sausjes waren niet helemaal goed.

Maya
5 april 2023

Online besteld, op tijd klaar voor afhaal. Vers, smaakvol, en het allerbelangrijkste halal! Top! Bedankt!

Simon
27 maart 2023

Goed burgertje. Friet mag wel wat knapperiger

J.
24 maart 2023

Snel klaar om afgehaald te worden.

Ali
23 maart 2023
Moksie
18 maart 2023
Alan Burnside
11 maart 2023

Good, value for money food and charming staff.

Jelle Zwarekant
5 maart 2023

Burger was lekker als altijd (ik bestel regelmatig), maar friet was deze keer vrij slap en ik had maar tweederde portie friet doordat de puntzak was omgevouwen en daardoor de punt helemaal leeg was. Wat minder tevreden dus deze keer!

Denis
2 maart 2023

Top!

ZEO
26 februari 2023

3/5 Kwaliteit eten, de burger en de hotdog waren heerlijk, patat was helaas slap. 5/5 Via de eigen website., bestellen via de website ging goed 2/5 Tijdig klaarmaken van de bestelling. Jammer genoeg liep het langer dan 20 minuten uit voordat de bestellen klaar was tov de aangegeven tijd in de email.

Carel Buenting
23 februari 2023

De burger zelf was o.k. (Goed vlees, goed gebakken). Ik had beef n’ginger besteld. Helaas ontbrak de ginger. De medium friet was een stukje kleiner dan vorige keren. Vergissing? Bezuiniging?

Redwan
23 februari 2023

Lekkere burgers en friet, vriendelijke medewerkers en op tijd!

Maria
22 februari 2023

Goed lezen ik had de kids menu zonder saus besteld en wat krijg ik vol met saus en is niet voor een volwassen maar kind dus die was echt zwaar teleurgesteld! En is ook niet zo dat ik even langs kan lopen want woont niet in de buurt! Maar verder smaakte de rest wat ik had besteld wel!

Iman
19 februari 2023
BetĂŒl
13 februari 2023
Ranya
25 januari 2023
Mosi
23 januari 2023

Burgers waren top, maar de shakes waren niet anders dan een glaasje melk.

Peter
21 januari 2023
Ayse
16 januari 2023
Abdel
14 januari 2023

Had een grote haar in mijn eten daarvoor 2 sterren vorige keer was het goed

Nadia
12 januari 2023

Lekkere burger met friet genomen Erg lekker verse rauwkost Op tijd klaar!

Silvia
31 december 2022

Heerlijke burgers, goeie prijs, wij gaan vaker bestellen!

Sam
28 december 2022

Saus vergeten bij de friet. Niet eerste keer dat dit gebeurd.

Mo
25 december 2022
Hamida
23 december 2022

De ALLERLEKKERSTE burgers van Amsterdam!

Mehul
17 december 2022

My fries were missing in the order

M
13 december 2022

Dit noem je pas burgers. Eindelijk een specialist gevonden.

MB
12 december 2022

Ik bestel vaker bij Burger n Shake. Mn kinderen vinden het altijd lekker alleen deze keer had ik na het eten van de kindermenu’s die ik besteld had kotsende kinderen. Ze waren zo beroerd geworden van het eten. Zelf had ik buikpijn en rommelende buik. Helemaal niet goed gevallen dit keer. Jammer!

Jochem
11 december 2022

Friet was slap en koud. Bestelling stond al klaar bij ophalen, terwijl ik te vroeg was.

Katrin
11 december 2022

Zoals altijd heeeeeerlijk gegeten! Beef old school & banaan milkshake en veggi chimichurri & mango smoothie voor mijn vriend en ik. Fantastisch lekker keer op keer. Tip: de chimichurri is zonder jalapeño al medium pittig. Het enige jammere is dat we naar Zeeburgereiland zijn verhuisd en er nu buiten het bereik vallen dus moet ik het afhalen.

Juanes
10 december 2022
Alan Burnside
21 november 2022

When I got home, there were no frites in my bag.

vida Jarehani
15 november 2022

Beste Team OOIT!!!! Het gaat natuurlijk om eten maar service is ook belangrijk! Ze zijn onwijs geduldig,behulpzaam en aardig 😍

Sofiane
12 november 2022

Quality and consistency! Brooklyn sauce was perfect. Thank you

Lisette Koomen⁞
11 november 2022

Zoals altijd, super lekker!

Shawwa
9 november 2022
vida Jarehani
26 oktober 2022
Cools
24 oktober 2022

Minpunten Er zat jammer genoeg geen mayonaise bij de ophaal bestelling (wel besteld) en ik heb toch nog 15 minuten moeten wachten in de zaak zelf voordat ik de online bestelling mee kon nemen. Pluspunten De vega burger is erg lekker!

Alan Burnside
23 oktober 2022

The food is great, but the main thing, is that the staff are so warm, kind and emotional. I love going there!

Rob
17 oktober 2022

Buzzer ging niet af, dus toen ik na 45 min wachten ging informeren werd een koude zak van een plank getrokken. Meenemen of nieuw maken, maar dan wel weer >30 min wachten. Super arrogant (niet eerder meegemaakt hier), koud voedsel op a 35 euro. Met deze houding ga ik zeker niet meer terug.

Julia
17 oktober 2022

Heeeerlijke vegaburger met veel kaas en saus, top!

vida
15 oktober 2022
Yuzair
15 oktober 2022

Eten was lekker maar de porties zijn echt klein, de burger van mijn vader was ook lekker maar ook heel erg duur.

Vida
13 oktober 2022
Vida
12 oktober 2022

Ze zijn de Beste !!!

Nada
8 oktober 2022

Echt een top plek! Altijd heerlijk eten en vriendelijk personeel. Nog nooit klachten gehad. Aangegeven dat ik ontzettend fan was van de harissa saus en vervolgens kreeg ik extra saus mee! Echt lieverds!

Denys
3 oktober 2022
Shawwa
25 september 2022
Jan
25 september 2022

Veel te lang wachten. Kwaliteit goed

Schetser
25 september 2022

Eten was oké, maar jullie krijgen één ster omdat er geen vork bij zat

Ds
23 september 2022
Shawwa
19 september 2022

Misschien beetje extra saus in de burger maar het war heerlijk.

Vida Jarehani
19 september 2022

Top Team!!! Vriendelijk, geduldig en behulpzaam!!!

Vida
15 september 2022
Shawwa
15 september 2022

Prima maar was er niet genoeg saus

Redwan
13 september 2022
Nisrin
8 september 2022

Ik had gevraagd om kalfsbacon en hier ook voor betaald, zat niet op de burger

Imane
1 september 2022

Lekker Pittig

Suliman
30 augustus 2022

Normaal altijd goed maar deze x waren die burgers overdreven peper, en wij houden van peper maar dit was echt extreem man. 2 mensen hebben de burger niet eens op kunnen krijgen, ze proeften geen smaak meer alleen peper. Die meeneem bakjes voor die patat zijn niet handig. Patat word nat,slap kleeft aan mekaar en niet lekker door vocht van de hitte. Patat moet luchten.

David
27 augustus 2022

1x friet ontbrak

Andrew
24 augustus 2022
Anoniem
8 augustus 2022

Ondanks dat de zaak vrijwel leeg was moest de bestelling (circa 25 min na bestelling) nog gemaakt worden toen ik deze kwam ophalen. Burger was prima, friet wel erg slap.

M. Bruin
8 augustus 2022

Altijd weer lekker en blijft goed warm en krokant(frieten) in de verpakking. Top service ook.

Jackie
6 augustus 2022

Burgers zijn lekker. Helaas extra bestelde ingrediënten niet op de burger.

André
28 juli 2022

Nette service en lekkere burgers.

Maria B.
14 juli 2022

Online besteld en stond binnen 15 min klaar. Goed verpakt waardoor alles goed warm blijft en frieten krokant, top!

samir
12 juli 2022

Heerlijk eten, Heb voor mijn team besteld en ze vonden het allemaal goed smaken.